fbpx

Se želiš izboljšati telesno držo?

Ali se vedno bolj puklasto držiš in iščeš učinkovit trening za lepo držo?

Te zaradi slabe telesne drže že boli hrbet in si želiš to popraviti?

Verjetno veliko časa preživiš v sedečem položaju ... V službi za računalnikom, v avtu, doma na kavču pred televizorjem ali pa na postelji ležiš in brskaš po telefonu.

Posledično si opazil/a, da imaš vedno bolj pukljast hrbet, ramena so ukrivljena naprej, vrat je nagnjen naprej, poleg tega pa imaš mogoče tudi občasne bolečine v ledvenem delu hrbtenice.

Ko se puklasto držimo, se hrbtne mišice raztegnejo in zato postanejo vedno bolj šibke. Posledično se prsne in sprednje ramenske mišiče zakrčijo in skrajšajo.

To povzroči neravnovesje v telesu, pritiski na sklepe se povečujejo in to pripelje do zategnjenosti, bolečin, poškodb in slabe telesne drže.

Poleg mišičnega neravnovesja pa slaba telesna drža povzorči tudi hitrejšo utrujenost, močnejše glavobole in prebavni sistem počasneje deluje. Nepravilna telesna drža ima namreč tudi velik vpliv na položaj in delovanje notranjih organov.

Za izboljšanje telesne drže ni nikoli prepozno, pomembno je le da so vse vaje izvedene kontrolirano in tehnično pravilno. Boljše je, da naredimo bolj kvalitetno izvedbo vaje in manj ponovitev.

Če želiš svojemu telesu in sebi narediti uslugo, se zopet počutiti odlično in ohraniti zdravo telo.

Sem ZATE pripravila 1 urni trening,
kjer bomo:

Trening je primeren:

Pridruži se mi v treningu za izboljšanje telesne drže zdaj.

Ob nakupu dobiš
doživljenski dostop do vsebine!

Imaš dodatna vprašanja?
Kadar koli me lahko kontaktiraš tukaj.

Odgovorila bom v najkrajšem možnem času.